Válasszon bor utalványt ajándékba

Válasszon bor utalványt ajándékba

Pincénk vendégei gyakran nemcsak saját fogyasztásra, hanem ajándékba is vásárolnak borainkból. Amikor sor kerül az ajándék borok kiválasztására a kollégák, üzlettársak, vagy távolabbi családtagok részére, az első kérdésem mindig ez:

„És milyen borfajtákat szeret a kedves megajándékozott?”

Általában ezt a választ kapom: „nem tudom, még sosem boroztunk együtt.”

A megoldás ebben az esetben sajnos csakis áthidaló lehet: valamelyik félédes, vagy félszáraz borunk kerül az ajándék boros tasakba. Vendégünk elégedetten nyújtja át az ajándékot, ugyanakkor mi tudjuk, hogy a borozás élménye valószínűleg mégsem lesz tökéletes, hiszen nem a személyes ízlés ismeretében történt a választás.

Mivel az ajándék bor vásárlás egyre gyakoribb pincénkben, megalkottuk a Kései Pincze Bor Utalványt.

A Kései Pincze Bor Utalvány tökéletes és elegáns ajándék!

Mivel a bor családunk szívügye, utalványainkat is személyre szólóvá szerettük volna varázsolni. Ezért a bor utalvány névre szóló, de választható nem névre szólóként, sorszámozott, egyedi dátummal ellátott, nyomdai műremek, tökéletes és elegáns ajándék. (Az utalvány a visszaigazolást követően érvényesíthető.)
Többféle szolgáltatásunkkal együtt is kínáljuk, hogy garantáltan örömet okozhasson vele.

Kései Pincze Bor Utalvány

5 000 – 10 000 – 20 000 Forintos utalványainkat büszkén nyújthatja át elegáns, fekvő borítékjában.

Kései Pincze Borprogram Utalvány

10 000 – 20 000 – 50 000 Forint értékű utalványunkat 3 órás borprogramunkhoz kínáljuk pároknak, vagy csoportoknak. A választott összeg felhasználásában kérje tanácsunkat.

Kései Pincze Borvacsora Utalvány

20 000 – 50 000 – 200 000 Forint értékű borvacsora utalványunk nászutasoknak, eljegyzésre, családi / társasági, akár éjszakába nyúló rendezvényekre ad lehetőséget. Az étlapról és a szállás lehetőségekről bátran kérjen tőlünk tájékoztatást. Készségesen gondoskodunk a felhőtlen szórakozásról és ízélményről.

Utalványaink minden variációban kombinálhatók egymással. Látogasson el hozzánk a tokaji Kései Pinczébe! Szeretettel látjuk, és mindenben segítünk, hogy különleges ajándékával elérje a célját, és valódi örömet szerezhessen a megajándékozott(ak)nak!

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.