Hol találkozhat borainkkal?

Hol találkozhat borainkkal?

Elsősorban a Kései Pincze- ben. A Kései Pincze borait vásárlók különösen kedvelik, ha személyesen viszem el hozzájuk a megrendelt palackokat. Amennyiben Ön távolabb lakik, akkor is én vállalom a szállítási költséget.

Aki járt már nálunk, szívesen visszalátogat hozzánk, újra pincénkben üdvözölhetjük, és az általunk ajánlott borokkal távozik. Tapasztalja meg Ön is vendégszeretetünket, és hadd ajánljunk néhányat személyesen Önnek is bor repertoárunkból.

Tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy a különböző borfesztiválokon résztvevő közönség is kedveli a Kései Pincze termékeit. Találkozzunk pl. a budapesti Várkert Bazárban, a  kecskeméti, szolnoki, szentesi, csongrádi, hajdúszoboszlói fesztiválokon. Meghívhat bennünket vállalatához is, ahol egy hangulatos borkóstolót tartunk Önöknek, amely hozzájárulhat a munkatársi csapat összetartásához.

A szüret minden évben egyedi és megismételhetetlen. Palackjaink ezért sorszámozottak, és minden palackon feltüntetjük, mennyi készült belőle. Így minden évjáratunk új meglepetést tartogat, hiszen boraink egyszeri és megismételhetetlen élményt nyújtanak az ínyencek számára.

Kóstolja meg Ön is borainkat, válasszon kínálatunkból!

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.