Borok és gasztronómia

Borok és gasztronómia

A tokaji borok között egyedi ízvilágot képviselő Kései Pincze borkülönlegességeket most párját ritkító ár-érték arányban rendelheti meg, hiszen 3 kedvezményes csomagajánlat közül választhat Ön.

Kérem, válasszon és rendelje meg a bor összeállítást az űrlap segítségével!

1.    „Kóstoló” borcsomag

A „Kóstoló” csomagban bor repertoárunk sarokköveit találja. Ők hatan képesek leginkább bemutatni, „mit tud” a Kései Pincze. Ez a borcsomag 2 édes, 1 száraz, 6-6 palackot tartalmaz, melyek a következők:

A HALHATATLAN MAGYAR | 2017

Tokaji Furmint / Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű, száraz, fehér bor
2017-ben egy könnyed, lendületes furmint bort szerettem volna készíteni, melyhez kitűnő alapot nyújtottak az évjárat telt, zamatos furmint szőlőszemei.

Ő | 2018 

Tokaji Hárslevelű / Késői szüretelésű, oltalom alatt álló eredetmegjelölésű, édes, fehér bor 
Róla…    Neki…

Édes Laura | 2018 

Tokaji Furmint / Késői szüretelésű, oltalom alatt álló eredetmegjelölésű, édes, fehér bor
Úgy vélem, hogy sikerült újra egy gyönyörű bort készítenem: természetes cukortartalma akár a 6 puttonyos aszújáé, kerek savakkal és izgalmas ízvilággal párosulva.
 
2.     „Kedvenc” borcsomag

Legikonikusabb boraink válogatása. A Kései Pincze legkedveltebb borait raktuk egy kosárba az Ön számára, így nem kell a véletlenre hagyatkoznia a válogatás során. A „Kedvenc” borcsomag az 5 legkedveltebb borunkból tartalmaz 6-6 palackot.

Élni jó! | 2018

Tokaji Hárslevelű / Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű, száraz, fehér bor
A Dereszla dűlőnk napfényes lankáin, nagy odafigyeléssel és gondoskodással művelt, az öreg és az ifjú szőlőtőkéink válogatott szüretelésű hárslevelű szőlőiből erjesztett szép, izgalmas kézműves bor

a GYŐZTES | 2018

Tokaji Sárga muskotály / Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű, félszáraz, fehér bor
A Verebes Dűlőnk napfényes lankáin nagy odafigyeléssel művelt szőlőtőkéink sárga muskotály szőlőiből gondoskodással erjesztett szép, lelkesítő kézműves bor, lendületes savakkal és gyümölcsösséggel.
 
SÁRA ÁLMA | 2018

Tokaji Cuvée / Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű, félédes, fehér bor
Kedves, cserfes, játékos...Mindez jellemzi e boromat-csak úgy mint Sára unokámat, akiről nevét kapta és akinek az álmait ez a palack rejti.

Ő | 2018

Tokaji Hárslevelű / Késői szüretelésű, oltalom alatt álló eredetmegjelölésű, édes, fehér bor
Róla.. Neki...

ÉDES LAURA | 2017

Tokaji Cuvée Késői szüretelésű, oltalom alatt álló eredetmegjelölésű, édes, fehér bor
Úgy vélem, hogy sikerült újra egy gyönyörű bort készítenem: természetes cukortartalma akár a 6 puttonyos aszújáé, kerek savakkal és izgalmas ízvilággal párosulva

3.     „Régi cimborám” exkluzív borcsomag

Kedves, régi megrendelőink már jól ismerik borainkat, és évek óta visszajárnak hozzánk a Kései Pincze-féle zamatért. Évente meghívjuk Őket egy szezonnyitó kóstolóra, ahol közösen összeállítjuk az idény borrepertoárját.
Ehhez az exkluzív körhöz most Ön is csatlakozhat. Válasszon helyben, a Kései Pincze szép fehér borai közül borprogramunk keretében! A borprogramról itt tájékozódhat, de mielőtt még átkattint, hadd hívjuk meg pincénkbe másodmagával. Legyen a vendégünk, és 40 darab, szabadon választott palack megrendelésétől díjmentesen bemutatjuk Önnek és kísérőjének selymes, zamatos borainkat a felejthetetlen Kései Pincze borkóstoló programban. Szeretettel várjuk Önöket Tokajban! Időpont egyeztetésre telefonon vagy az Kései Pincze Borprogram oldalán van lehetősége!

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.